انواع کابل کشی دوربین مدار بسته – بخش سوم

انواع کابل کشی دوربین مدار بسته – بخش سوم

انواع کابل کشی دوربین مدار بسته

انواع کابل کشی دوربین مدار بسته

آچار پرس رابط BNC دارای چهار یا پنج سوراخ هست و با کیفیت های متفاوت در بازار یافت می شود. این نوع آچار دارای قفل خودکار است و به علت منسوخ شدن شبکه های مبتنی بر باس مصرف کمی دارند.

دیگر انواع رابط های BNC عبارتند از:

  1. رابط BNC لحیمی برل
  2. رابط RCA به BNC
  3. رابط T BNC
  4. رابط BNC بهRCA
  5. رابط BNC پرسی
  6. رابط BNC ترمینالی
  • رابط BNC پیچی لحیمی

رابط BNC پیچی لحیمی یکی از ساده ترین رابط هاست. که به راحتی با قرار دادن مغزی و شیلد کابل زیر پیچ ها، و محکم کردن پیچ ها، اتصال کابل و رابط برقرار می شود و برای این کار نیاز به آچار BNC نیست. از معایب این نوع رابط، چنانچه اتصال کابل و رابط BNC با دقت برقرار نشود، احتمال قطع اتصال با ضربه یا فشارهای محیط است. در نتیجه در هنگام استفاده از رابط BNC پیچی لحیمی باید دقت شود تا اتصال کابل و رابط به خوبی و با استحکام برقرار باشد.

  1. کابل های آماده ی برق، تصویر و صدا

در اندازه های پنج، 10، 15، 20، 30، 40 و 50 متری در بازار وجود دارد و نیازی به نصب رابط برای سیگنال، صدا و تصویر نبوده و با یک کابل هر دو سیگنال صدا و تصویر است و همچنین توان الکتریکی منتقل می شود. فیش زرد برای تصویر، فیش سفید برای صدا و فیش قرمز برای آداپتور است.

  • کابل های سیامی یا Siamese Cables

کابل های Siamese معمولاً آن دسته از کابل هایی هستند که سیم های برق خاصی به آنها متصل شده است. اگرچه رسیدگی به آنها کاملاً پیچیده در نظر گرفته شده، اما انتقال همزمان داده ها و توان را به دوربین های امنیتی ارائه می دهند. کابل های Siamese ترکیبی از کابل های RG59 و 18/2 می باشد که اولی برای کیفیت انتقال ویدیو و دومی برای برق رسانی به دوربین ها به کار رفته است. به عبارت دیگر، از آنجا که RG59 یک کابل کواکسیال است، به اجرای فیلم در دوربین امنیتی کمک می کند، در حالی که کابل 18/2 به تامین برق AC / DC دوربین کمک می نماید.

  • کابل های فیبر نوری

این کابل ها گران ترین گزینه در میان کابل های دوربین مدار بسته محسوب می شوند؛ نصب آن باعث صرف وقت و نیروی انسانی زیادی می شود؛ در حالی که فرکانس و سیگنال با کیفیت بهتری را ارائه می دهند. با این حال، انتقال داده ها و سیگنال ها در کابل های فیبر نوری آنقدر زیاد است که از منفی آن بیشتر است. شاید آنچه این کابل ها را از بقیه متمایز می کند این واقعیت است که آنها از لوله های شیشه ای همراه با عایق پلاستیک تشکیل شده اند. این کابل خاص معمولاً برای تنظیمات حرفه ای ترجیح داده می شود زیرا برای خانه های مسکونی و مکان های دیگر بسیار گران قیمت است.

  • کابل های جفت پیچ خورده

این کابل که از دو سیم مسی عایق پیچ خورده به دور یکدیگر تشکیل شده است، معمولاً برای اهداف صوتی مورد استفاده قرار می گیرد. با در نظر گرفتن طول کوتاه این کابل ها، نصب کابل های جفت پیچ خورده راحت تر بوده اما می تواند معایبی را نیز به همراه داشته باشد. تداخل سیگنال در این کابل ها ممکن است به طور مکرر اتفاق بیفتد و به اندازه ای که انتظار می رود با دوام نباشد.

  • کابل های اترنت Ethernet

اترنت یک فناوری سنتی برای اتصال شبکه های محلی سیمی LAN)) است که به دستگاه ها این امکان را می دهد از طریق پروتکل با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. استفاده از این نوع کابل ها در دوربین های تحت شبکه رایج بوده و نصاب های دوربین مدار بسته این کابل ها را برای اتصال به اینترنت مورد استفاده قرار می دهند.

  نظرات